Surinaamse en Europese Juwelier en Goudsmid

Ruilen En Retourneren

Verzending
Wij verzenden onze pakketjes met een vervoerder die zich gespecialiseerd heeft in waardetransport. Mikropakket is onderdeel van Post NL en is al jaren naar alle tevredenheid onze pakketdienst. Indien u uw bestelling hebt geplaatst ontvangt u van ons uw track en trace code. Deze is in te vullen op de website van Post NL.​ Uw bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen bij u thuis bezorgd . Alle producten worden voor een vast tarief van €6,45 verzonden binnen Nederland .
Het kan zijn dat uw pakketje wat vertraging heeft, wij doen ons best om deze zo snel mogelijk te verzenden. U ontvangt een email zodra wij uw bestelling overdragen aan onze verzender. U kunt dan uw pakketje volgen via de track en trace.

Retourneren
Uitleg herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de
webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fancyjewels.nl .

Let op ! Byoux oorbellen en piercings kunnen niet geretourneerd worden i.v.m. hygiëne.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat (evenals custom made sieraden) volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Zodra het pakketje in goede orde is ontvangen door ons zullen wij uiterlijk binnen 14 werkdagen overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om uw aankoop, zonder extra kosten, te retourneren in onze winkel.

Let op: Indien u besluit een andere verzendmethode te kiezen zijn de risico’s geheel voor eigen rekening. In het geval van vermissing en of beschadiging zullen wij niet overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs.

Ons retouradres is:
Fancy Jewels VOF
Bijlmerplein 872
1102 MG Amsterdam

Heeft u nog vragen ? Neem dan contact met ons op.

Klachten
“Wij raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar
info@fancyjewels.nl .

There are no products

We zijn met vakantie van 2 tot en met 15 augustus. We kunnen geen bestellingen nemen tot met 15 augustus.

×