Surinaamse en Europese Juwelier en Goudsmid

Vragen

Kan ik een sieraad laten repareren?

Ja , u kunt uw sieraden bij ons laten repareren .  Voor al uw reparaties kunt u gewoon terecht bij ons winkel . Iedere reparatie brengt zijn eigen kosten met zich mee. Hoeveel het precies kost, hangt af van het materiaal van het product en de grootte van de reparatie. We kunnen de kosten altijd voor u opvragen.

Kan ik oorgaatjes laten schieten ?

Ja dat kan zeker! Bij ons kunt u ook terecht voor uw oorgaatjes . Wij werken met het gepatenteerde Inverness Systeem die de oorbellen direct uit de verpakking steriel in het oor schiet. Het schieten zelf is gratis, u betaalt alleen voor de schietoorbellen en deze zijn al verkrijgbaar vanaf €19,50 per paar .

Wij schieten oorbellen vanaf 3 maanden oud. Tot een leeftijd van 16 jaar moet er een ouder of voogd aanwezig zijn voor toestemming . In de winkel kan er ook gevraagd worden naar een geldig legitimatiebewijs.

Kan ik piercings terug sturen?

Omdat piercings hygiënische producten zijn kunnen deze alleen worden teruggestuurd indien ze nog in de originele gesloten verpakking zitten en nog verzegeld zijn. Als het sieraad in het lichaam geweest is dan kan deze niet meer teruggestuurd worden, dit wegens gezondheidsbescherming en hygiëne.

Hoe stuur ik mijn pakket retour?

Besluit u uw pakket retour te sturen , dan heeft u meerdere mogelijkheden om te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen via de winkel of een PostNL service punt .

Via de winkel

Neem het artikel en uw factuur mee naar de winkel . Is uw bestelling een cadeau geweest en staat op het factuur geen prijs? Vraag dan naar de factuur van degene van wie u dit cadeau heeft ontvangen, zodat we in de winkel de retournering kunnen behandelen. U kunt uw artikel in de winkel omruilen voor een ander artikel, of u ontvangt geld terug .

Via een andere wijze

Als u uw artikel terugstuurt via post, stuur het dan inclusief alle toebehoren, met het retourformulier of andere herkenning van uw order terug in een deugdelijke verpakking. Wij adviseren het artikel per doos te verzenden en niet via briefpost, omdat hierbij kans is dat het makkelijker zoek raakt.

Vul op het retourformulier de reden van retour (niet verplicht) in en stuur het artikel naar ons toe naar volgend adres : Fancy Jewels VOF Bijlmerplein 720 , 1102 MA Amsterdam .  Vergeet niet dat u eerst contact met ons opneemt , alvorens u uw aankoop retour zend.

Aankopen die retour gestuurd worden , raden wij aan AANGETEKEND retour te zenden . De kosten hiervan zijn voor uw rekening.

Zodra het pakketje in goede orde is ontvangen door ons zullen wij uiterlijk binnen 14 werkdagen overgaan tot terugbetaling van de aankoopprijs.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om uw aankoop, zonder extra kosten, te retourneren in onze winkel.

There are no products

We zijn met vakantie van 2 tot en met 15 augustus. We kunnen geen bestellingen nemen tot met 15 augustus.

×